Lancering Space Shuttle Discovery

Vandaag zou eigenlijk de Space Shuttle gelanceerd worden, maar is door een probleem met de vloeibare waterstofmeter sensoren op de Space Shuttle niet doorgegaan.

Lancering Space Shuttle Discovery afgelast!
[20.00 uur] Het live verslag is afgelast, doordat de lancering ook is afgelast. Kom bij de volgende live verslag terug en hopen dat dan wel de lancering doorgaat.
[19.44 uur] Door een probleem met vloeibare waterstof meter sensoren op de Space Shuttle is de lancering niet doorgegaan. Deze sensoren meten de hoeveelheid brandstof in de brandstoftanks. Waarschijnlijk zal morgen de nieuwe datum worden bepaald.
[18.04 uur] De bemanning van de Space Shuttle verlaten het Kennedy Space Center en zijn nu op weg naar het lanceerplatform. Deze reis duurt 15 minuten.
[17.52 uur] Het regent en onweert momenteel op het Kennedy Space Center.
[16.16 uur] De crew van de Shuttle-vlucht zitten nu te eten.
[16.02 uur] Het vullen van de twee brandstoftanks is voltooid. De cryogenische tanks zijn op dit moment voor 98 procent gevuld. Het inspectieteam van NASA is aanwezig, en zal de Discovery de komende 3 uur controleren.
[15.47 uur] Het inspectieteam wordt op dit moment met alle geduld naar het lanceerplatform 39B gebracht waarna ze de Space Shuttle 3 uur lang kunnen inspecteren op scheuren, barsen, of andere problemen met de Shuttle.
[15.40 uur] De brandstoftanks zitten ongeveer voor 55 procent vol. Nog ongeveer een half uur en dan zitten de cryogenische tanks voor 98 procent vol en dan kan het inspectieteam van de NASA beginnen met het controleren op scheuren, barsten, of andere problemen met de Discovery.
[15.30 uur] De live covering is begonnen!