Brok metaal valt uit de lucht en doorboort huis [Update]

Een brok metaal dat eergisteren het dak van een huis in de Amerikaanse staat New Jersey doorboorde, roept heel wat vragen op. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA, de federale luchtvaartautoriteiten (FAA) en ook de Amerikaanse topmilitairen vragen zich af waar het object vandaan komt.

Het brok metaal van 9 bij 13 centimeter en met twee gaten erin ziet er absoluut niet buitenaards uit en deskundigen weten zeker dat het door een mens is gemaakt, alleen weet niemand waar het vandaan komt. Volgens de FAA is het niet uit een vliegtuig gevallen en volgens de NASA kan dit absoluut niet afkomstig zijn van een satelliet.

De bewoner van het huis zat dinsdag tv te kijken toen hij een klap hoorde en stof zag opwaaien. In de aangrenzende kamer trof hij het brok metaal aan.

Update
Het brok metaal is afkomstig van een professionele houtversnipperaar, dit heeft de FAA bekend gemaakt. Momenteel is het nog steeds onduidelijk het brok zich door het dak kon boren. Als er fouten zijn bij een versnipperaar kan een onderdeel blijkbaar hoog de lucht in worden geschoten.