Krijg korting op de zonsverduisteringreis van 2008 via AstroVersum!

Op 1 augustus 2008 vindt er een totale zonsverduistering in maarliefst vier continenten plaats. De centrale lijn van de totale zonsverduistering loopt op die dag onder meer door Groenland, Rusland, een gedeelte van zuidoost-Azië en China. In Nederland en Europa is er een gedeeltelijke zonsverduistering te zien, de maan zal in ons land onze ster voor 25 procent bedekken tijdens het hoogtepunt. De reisorganisatie Waecicu Tours organiseert een zonsverduisteringreis naar Siberië, waar de totaliteit van deze eclips het beste te zien zal zijn. Schrijf je in via AstroVersum en krijg 25 euro korting op jouw reis!

Waecicu Tours heeft in het verleden meerdere eclips-reizen georganiseerd, onder meer naar Noord-Frankrijk, Zimbabwe en afgelopen jaar naar Turkije. Hun reizen waren naar hun mening iedere keer een groot succes. In juli en augustus 2008 organiseren ze een vijfdaagse zonsverduisteringreis naar West-Siberië. Vanaf Schiphol vertrekken de mensen die deel zullen nemen aan de reis op 29 juli 2008 en zij zullen na een hopelijk geslaagde verduistering terugkeren op 2 augustus 2008. Deze reis is uitsluitend bedoeld voor mensen die de totale zonsverduistering willen meemaken en is speciaal samengesteld voor echte liefhebbers van astronomie en ruimtevaart.

Als jij als bezoeker je aanmeldt voor deze prachtige reis onder vermelding van AstroVersum krijg je 25 euro korting! Samen met de 50 euro korting voor mensen die zich nu al aanmelden kan je in totaal 75 euro aan korting bedingen. Voor meer informatie en een aanmeldingsformulier, gelieve een bezoek te brengen aan de website van Waecicu Tours. Meld er wel bij dat je van AstroVersum afkomstig bent.

Wij namens AstroVersum wensen de mensen die deel gaan nemen aan deze fantastische reis veel plezier en een heldere hemel!