Help mee en word journalist!

AstroVersum wordt al iets meer dan 1,5 jaar onderhouden door twee mensen die jullie op de hoogte willen houden van het laatste nieuws uit de wereld van de astronomie en ruimtevaart. Omdat wij het de afgelopen tijd ook met andere zaken druk hebben, waardoor er soms enkele dagen geen nieuws geplaatst wordt, vragen we jullie hulp. Lijkt het je iets om mee te helpen met het schrijven en van nieuwsberichten en het actueel houden van deze site? Lees dan gauw verder en draag je steentje bij!

» Wat zijn de voordelen?
– Het vertalen van Engelse teksten zal je voortaan een stuk gemakkelijker afgaan
– Je leert meer over de laatste ontwikkelingen in de astronomie en ruimtevaart
– Je krijgt jouw eigen @astroversum.nl e-mailadres, waarmee e-mails verzonden en ontvangen kunnen worden. Het postvak van het e-mailadres bevat maarliefst vijf gigabyte aan de ruimte!

» Voorwaarden
– Enige kennis van de Nederlandse en Engelse taal
– Minimaal drie nieuwsberichten per twee weken
– Minimum leeftijd van twaalf jaar

» Wat moet ik doen om journalist te worden?
Ten eerste stuur je een e-mail naar AstroVersum, via de pagina ‘Contact’ onder de categorie ‘Site’. Het wordt aangeraden om alvast een account op het forum aan te maken, anders zullen wij een account voor je registreren. Via de e-mail krijg je daarna een handleiding van het nieuwssysteem van AstroVersum. Binnen enkele minuten heb je het plaatsen en veranderen van nieuwsberichten onder de knie en kan je beginnen!