Win een eclipsbrilletje voor de zonsverduistering van 1 augustus 2008!

Op 1 augustus 2008 zal er in Europa, Groenland en Azie een zonsverduistering te zien zijn. In Groenland en Azie is deze zonsverduistering totaal en in Europa kun je genieten van een gedeeltelijke eclips. Wat moet je doen om kans te maken op een eclipsbrilletje? Simpel: beantwoord de volgende vraag en stuur het antwoord met je naam, adres, postcode en plaatsnaam naar info@astroversum.nl. Je gegevens worden niet aan derden gegeven en worden alleen gebruikt voor de prijsvraag. AstroVersum verloot in totaal tien eclipsbrilletjes waarmee je veilig kunt genieten van de zonsverduistering, dus lees gauw verder en beantwoord de vraag!

De vraag luidt: Voor hoeveel procent zal de zon bedekt zijn op het maximum in Nederland (Utrecht) tijdens de zonsverduistering op 1 augustus 2008?

Het antwoord moet voor 25 juli binnen zijn, want de eclipsbrilletjes worden op 28 juli verzonden, zodat je het voor de zonsverduistering in huis hebt hebt. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Koepel. Wil je er zeker van zijn dat je een eclipsbrilletje hebt voor de zonsverduistering, dan kan je deze bestellen via de webwinkel van Stichting De Koepel voor slechts 2,50 euro.