Help mee en word journalist op AstroVersum!

AstroVersum wordt steeds groter en vaker bezocht de afgelopen tijd. De site is één van de grootste en actueelste websites over astronomie en ruimtevaart van Nederland. Om ervoor te zorgen dat AstroVersum nóg actueler wordt, zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die op onze website nieuwsberichten willen plaatsen. Interesse? Aarzel dan niet en help mee om vele bezoekers te voorzien van het actueelste en meest interessante nieuws uit de wereld van de astronomie en de ruimtevaart!

Wat zijn de voordelen?
– Het vertalen van Engelse teksten gaat je voortaan een stuk gemakkelijker af
– Je kennis op het gebied van astronomie en ruimtevaart zal erg stijgen
– Je leert hoe je teksten goed kunt opbouwen
– Je krijgt jouw eigen @astroversum.nl e-mailadres, waarmee e-mails verzonden en ontvangen kunnen worden. Het postvak van het e-mailadres bevat maarliefst 2 gigabyte aan de ruimte!

Wat zijn de voorwaarden?
– Enige kennis van de Nederlandse en Engelse taal
– Minimaal 3 nieuwsberichten per 2 weken
– Minimum leeftijd van 12 jaar

Herschreven of zelf geschreven, wat is het verschil?
Als je een bericht vindt op een andere site en je schrijft het in jouw eigen woorden op, of je vertaalt een bericht uit een andere taal, dan is het bericht herschreven. Gebruik je een persbericht of gebruik je meerdere bronnen en een stukje zelfonderzoek, dan kan je het bericht beschouwen als zelf geschreven.

Wat moet ik doen om journalist te worden?
Ten eerste stuur je een e-mail naar AstroVersum, via de pagina ‘Informatie’ onder de categorie ‘Site’. Het is aangeraden om alvast een account te registreren (als je dat nog niet hebt gedaan), anders zullen wij een account voor je registreren. Via de e-mail krijg je daarna een handleiding van het nieuwssysteem van AstroVersum. Binnen enkele minuten heb je het plaatsen en veranderen van nieuwsberichten wel onder de knie en kan je beginnen!

Kortom: als je interesse hebt, aarzel niet en word journalist van één van de grootste en actueelste website over astronomie en ruimtevaart van Nederland!