Mededeling omtrent AstroVersum

Op dit moment houden we ons achter de schermen bezig met het ontwikkelen van een nieuwe site, welke op de eerste dag van december online gezet zal worden. Hierdoor zal er in de komende weken minder nieuws verschijnen dan normaal het geval is. Er is hiertoe besloten omdat de beheerders van AstroVersum weinig tijd hebben om de bezoekers van uitgebreid nieuws te voorzien, wat betekent dat er met ingang van de eerder genoemde datum kortere nieuwsberichten – die in blogvorm zullen verschijnen – geplaatst worden.

Het komt er dus op neer dat AstroVersum een site wordt die zich voorlopig alleen richt op het laatste nieuws uit de wereld van de astronomie en ruimtevaart. Door dit in korte blogs te laten verschijnen, hopen we het nieuws op een ietwat luchtigere manier te brengen en daarnaast zal er voortaan vaker verwezen worden naar andere sites. We hopen dat er hierdoor vaker gereageerd zal worden. Een ander voordeel van kortere nieuwsberichten is dat we jullie voortaan van meer gebeurtenissen op de hoogte kunnen brengen. Een voorproefje van de nieuwe site is hieronder te vinden.


Naast een nieuwe lay-out krijgt AstroVersum talloze nieuwe functies. Aan de indeling zal niets veranderd worden; het (nog lege) menu bevindt zich aan de linkerkant en het nieuws is aan de rechterkant te vinden. Indien je suggesties hebt voor de nieuwe site horen we dat graag via een reactie!

Om ervoor te zorgen dat AstroVersum nóg actueler wordt, zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste mensen die op onze website nieuwsberichten willen plaatsen. Interesse? Aarzel dan niet en neemt contact op via het menu aan de linkerkant van deze pagina. De enige voorwaarden zijn dat je ouder bent dan twaalf jaar, enige kennis hebt van de Nederlandse en Engelse taal en per twee weken minimaal drie berichten kunt plaatsen. Als beloning krijg je een eigen @astroversum.nl emailadres en natuurlijk zal je kennis op het gebied van wat er zich in de ruimte afspeelt flink stijgen.

Bedankt voor jullie aandacht en hopelijk blijven jullie ons net zo veel bezoeken als nu het geval is! Heb je tips voor de nieuwe site? Laat dat dan hieronder weten via een reactie!