Hulp gezocht!

AstroVersum is een website die geheel vrijwillig onderhouden wordt door een groep mensen. Aangezien het informeren van de bezoekers over de laatste actualiteiten met betrekking tot astronomie en ruimtevaart voor ons dus niets meer dan een hobby (of een passie) is, kan het zijn dat er perioden zijn waarin er minder nieuws dan normaal verschijnt. We zijn daarom voortdurend op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren in de vorm van een artikel of een column. Interesse?

Redacteurs gezocht
Ben je geïnteresseerd in astrogerelateerde onderwerpen en zou je het leuk vinden om hier over te schrijven op één van de meest bezochte websites over het universum van Nederland en België? Word dan redacteur op AstroVersum! Om je op weg te helpen is er een uitgebreide handleiding beschikbaar van ons nieuwssysteem. De enige eisen die we stellen houden in..

  • Dat je enige kennis hebt van de Nederlandse en Engelse taal
  • Dat je redelijk goed om kunt gaan met internet en eventueel ook met Photoshop
  • Dat je per twee weken minimaal drie stukken kunt schrijven

Ook in het geval dat je niet aan deze eisen kunt voldoen kan je een bijdrage leveren door contact met ons op te nemen.

Omdat schrijven voor AstroVersum vrijwillig is kunnen we je geen vergoeding geven, maar wat je er wel voor terugkrijgt is een hoop waardering van de bezoekers en een goede kennis over wat er zich afspeelt in de wereld van de astronomie en de ruimtevaart. Indien de site blijft groeien is het niet uitgesloten dat redacteurs op een gegeven moment een bijdrage voor hun werk zullen krijgen, maar dat is ons uitgangspunt voorlopig nog niet.

Zie je het wel zitten om redacteur te worden? Neem dan gauw contact op via het onderstaande formulier en vertel ons wat over jezelf.

Contactformulier
Meestal nemen we binnen 24 uur contact met je op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Bedankt voor jullie aandacht