AstroVersum bestaat vandaag drie jaar!

Vandaag is het precies drie jaar geleden dat AstroVersum onder deze domeinnaam op het internet verscheen. Sinds zaterdag 5 augustus 2006 zijn er ruim tweeduizend artikelen verschenen en werd de website door vele honderdduizenden mensen bezocht. Hoewel er sindsdien natuurlijk ups en downs zijn geweest en er in de tussentijd verschillende grote veranderingen zijn doorgevoerd, hopen we jullie nog lang op de hoogte te kunnen houden van de laatste actualiteiten met betrekking tot alles wat zich afspeelt in het universum en willen we alle bezoekers en reageerders hartelijk bedanken.

Oproep
Om een beter beeld te krijgen van wat men graag zou willen zien veranderen op onze website stellen we het zeer op prijs als je deel wilt nemen aan deze enquête. Het kost slechts enkele minuten om deze in te vullen en je kunt zelf bepalen hoeveel vragen je wilt beantwoorden. Hoewel we niet van plan zijn om aan de opzet van de site iets te veranderen, zijn er altijd dingen die voor verbetering vatbaar zijn en daarom zijn we benieuwd naar jullie meningen. Ook zijn we benieuwd wat onze doelgroep is en waarin de bezoekers het meest geïnteresseerd in zijn. Bij voorbaat dank!

Hoe verder?
Met een aantal nieuwe redacteurs zullen we AstroVersum uiteraard blijven voorzien van het laatste nieuws uit de wereld van de astronomie en de ruimtevaart, al is er nu eenmaal een periode aangebroken waarin er minder publicaties worden gedaan dan normaal het geval is. De verwachting is dat er binnenkort opnieuw een forum online komt te staan waarop dieper ingegaan kan worden op astrogerelateerde onderwerpen en ook wordt er achter de schermen aan iets gewerkt dat ook mensen die geïnteresseerd zijn in de praktische kant van sterrenkunde aan moet trekken. Daarover later meer.

Deze post heeft 20 reacties

 1. Rijnier

  Wat mij betreft is dit de beste site voor m’n dagelijkse portie astronieuws. Bedankt en gefeliciteerd!

 2. Jonathan

  Oh Rijnier, ik ben blijkbaar niet de enige die nog wakker is 🙂

  Ik vind het echt een zeer mooie evolutie, drie jaar geleden was het nog hopen op 70 bezoekers per dag, nu hebben we een slechte dag zouden er maar 700 bezoekers zijn geweest.

  Als redacteur wens ik hierbij onze beheerder FvdH ook van harte te feliciteren 🙂 Het is voornamelijk door hem dat deze website zo actueel en mooi gelayout is. Bedankt voor alles 🙂

 3. Fakkel

  Van harte proficiat voor al die mensen die daar dagelijks mee bezig zijn, om ons bijna dagelijks van nieuws te voorzien. Het is voor mij een dagelijkse gewoonte geworden om 2 tot 3 maal daags te kijken op deze site, of er soms iets nieuws te lezen valt. Ook tussen de lezers zitten er mensen die zeer bekwaam zijn, en een meerwaarde geven aan deze site.
  Beste dank ,

 4. Jos

  Proficiat allemaal aan diegene die deze site verzorgeng.

  Ook Andre Kuipers proficiat met de vlucht in 2011

 5. richardr

  gefeliciteerd

  op naar de 10 jaar mensen

 6. Adrianus V

  Van harte gefeliciteerd met het driejarig jubileum. Ga zo door!

 7. Nick

  Van hart gefeliciteerd met jullie verjaardag, AstroVersum! Laat de moed niet zakken!

  Ik bezoek dagelijks de website, maar sinds kort ook steeds meer Astronomie.nl en Gongelit.com. Deze twee zijn volgens mij naast AstroVersum de twee beste nieuwsbronnen.

  Ga zo door!

 8. ~henk

  Gefeliciteerd!

 9. Tom

  Gefeliciteerd!!

 10. Wim

  Van Harte! Ik heb AstroVersum zo’n jaartje of anderhalf geleden ‘ontdekt’ en het heeft inmiddels een vaste plek geworven in mijn dagelijkse nieuwsronde op het internet en is niet weg te denken uit mijn bookmarks.
  Vooral doorgaan.

 11. Marcel

  Ik sluit me aan bij de rest. Keep up the good work!

 12. Struikelaar

  Gefeliciteerd en nog vele jaren!

 13. Tjark

  Al drie jaar een geweldige website met duidelijke en informatieve berichtgeving, bij mij zit hij ook in de dagelijkse nieuwsronde op het web! Vooral doorgaan zo!

 14. Drieske

  Hartelijk gefeliciteerd en ga zo verder!

 15. Christian Roos

  Van harte gefeliciteerd! Ik blijf de website met veel interesse volgen.

 16. Spaceman

  Op naar de 6 jaar.

 17. bladerunner

  Van harte gefeliciteerd en nog vele omwentelingen!

 18. Rick

  Beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd met uw derde rondje om de zon.

 19. Leon

  Idd zoals boven, wat laat maar toch, proficiat 🙂

 20. Delta38

  Gefeliciteerd, de 1e keer dat ik deze site bezocht in 2008 had gewoon niet door wie deze site maakte of beheerde. Heb op dit moment geen andere site gevonden die zo nauwkeurig en passievol astronomische onderwerpen bericht. Veel succes in de toekomst.

Reacties niet meer mogelijk.